Gandheng Wire Mesh

  • Welded Wire Mesh

    Gandheng Wire Mesh

    Bolong kawat gandheng digawe saka kawat baja karbon rendah berkualitas tinggi, diproses kanthi tliti otomatis lan las titik peralatan mekanik sing akurat, lan banjur elektro galvanis panas-dicelupake, PVC lan perawatan permukaan liyane kanggo pasif lan plastikan. Bahan: Kawat baja karbon sithik, kawat baja tahan karat, lsp. Jinis-jinis: wire mesh gandheng galvanis, bolong kawat las PVC, panel bolong gandheng, bolong kawat gandheng stainless steel, lsp. Tenun lan karakteristik: galvanis sadurunge ditenun, ...