Mesh Kawat Baja tahan karat

  • Stainless Steel Wire Mesh

    Mesh Kawat Baja tahan karat

    Bolong kawat tenunan saka stainless steel digawe saka kawat stainless steel. Kawat stainless steel tahan resisting, tahan panas, tahan asam lan resistansi korosi. biji stainless steel sing beda digunakake ing bolong kawat. pasangan sing beda digunakake ing aplikasi tartamtu kanggo nggunakake properti unik. Kita ngasilake bolong kanthi macem-macem jinis. Tenun kasebut ditemtokake miturut kebutuhan pelanggan, kayata materi, diameter kawat, ukuran bolong, jembar lan leng ...